Димитър Николов, ФейсбукЗа един град са важни смелите мечти. Тези,

...
 Димитър Николов, ФейсбукЗа един град са важни смелите мечти. Тези,
Коментари Харесай

Димитър Николов: Искам всеки почтен човек да чувства моята подкрепа!

 izbori_2023_v1_012

 

Димитър Николов, Facebook

За един град са значими смелите фантазии. Тези, които отключват вероятности.
Гледам самоуверено и с отговорност към идващите значими крачки за Бургас.
Програмата, която представям е амбициозна и подхожда на град с доста по- огромни мащаби. Но през годините съм се уверил, че не можеш да постигнеш доста, в случай че имаш дребни цели.

А моята цел е огромна – триумфът на Бургас!

Ще продължа да бъда индивидът, който няма да допусне Бургас да бъде подценяван!

Бургас в идващите години ще бъде в конкуренция с останалите огромни градове- за европейски средства, за подготвянето на конкурентни планове. Аз и моят екип сме подготвени за новите провокации, ще бъдем на равнище, с цел да печелим идващите нови планове за Бургас.

Всички планове, които съм заложил целят привличане на вложения и основаване на по- положителни условия за живот, работа, образование, развитие…

Ще продължим да влагаме в младите, тъй като от вкъщи по- положително място няма! Но няма да забравим и възрастните, с помощта на които имаме този прелестен Бургас през днешния ден!
Затова главен акцент ще бъдат също опазването на здравето и сигурната, удобна витална среда! И в града, и в кварталите, и в съставните селища.

Искам всеки честен човек да усеща моята поддръжка! И моята задача е да осигуря опция за развиване на всички. Но няма да търпя експанзията и вандализма! Защото Бургас би трябвало да е град на хората, които съблюдават разпоредбите!

Най-важна е сигурността и сигурността на хората. Предвидил съм серия от ограничения, с цел да създадем града ни по-сигурно място за живеене, тъй като не желая повече вести за изгубени на пътя човешки животи.

Щастлив съм, че през следвалите години да строим още детски градини и учебни заведения. Това значи, че броят на децата пораства!

Ще продължа да работя за основаване на вероятности за работа и реализация, за вложения и нови благоприятни условия.

Бургас ще продължи да става все по-приобщаващ, сигурен, комфортен, интелигентен, зелен, перспективен град, с все по- положителни условия за живот, работа, отмора и развлечение.

Град с съвременно обучение, качествено опазване на здравето, комфортен превоз, все по- отворен към едно от най- огромните си богатства- морето и езерата.

Град мечтан хазаин на огромни интернационалните, културни, спортни събития, с развита стопанска система, запазил и туристическия си профил.

Успешен град!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР